Hopp til innhold

Om oss

For å synliggjøre det grafiske arbeidet som gjøres hos Haslien Fotografene har vi opprettet Haslien Grafisk. Det er Martin Haslien som er ansvarlig for alt grafiske arbeid hos oss. Det grafiske arbeidet skjer ofte i nært samarbeid med våre fotografer når det omhandler grafiske løsninger i møte med foto.

Hos Haslien Fotografene har vi alltid lagt stor vekt på å gi kundene helhetsopplevelser. Når de kommer til oss skal de ikke bare få foto på en minnepenn. De skal også få hjelp med foto på kvalitetspapir med design og komposisjoner som fremhever fotografiet. Har man brukt mye penger på fotograf skal man selvsagt også ha et sluttprodukt som man stolt kan vise familie og venner.

Vi vet at det ligger minst like mye kompetanse i etterproduksjonen som det ligger i selve fotograferingen. Det gjelder alt fra fotoredigering, snittting, opp-skarping og bildemontering. Du skal derfor føle deg trygg på å få et profesjonelt resultat når det tas hånd om av vår grafiske ekspert i samarbeid med fotografen.

Vi arbeider kontinuerlig for å utvikle egne produkter i særklasse og ønsker å gjøre det i samarbeid med våre kunder enten det gjelder fotografi eller grafiske element.

På denne nettsiden vil vi synliggjøre saker som omhandler nettopp design og grafisk arbeid, mens vår hovedside www.haslien.no retter seg mot selve fotografiet. Både det grafiske og fotografi er kompetanseområder som glir i hverandre, men vi tror det kan være greit å synliggjøre de ulike områdene av fotofaget. Begge er så utrolig viktig for helheten.

Vi har ofte sammenlignet oss selv med kokker på en gourmetrestaurant.  Kokken tilberede gode råvarer, sørge for sammensetning, tilberedelse og komposisjoner. Akkurat slik er det også med fotografiet og grafiske element – forutsetningene for å få delikate løsninger er kompetanse og innlevelse i faget.

Velkommen til å følge oss!