Hopp til innhold

Få eget monogram

Kunde • Kunde av Haslien Fotografene, nyfødt barn
Brief • Designe et personlig monogram til den nyfødte

Når det produseres innbydelseskort, takkekort eller album kan det være fint med elementer som dekorerer. Det kan være et monogram som tilhører brudeparet eller et nyfødt barn. Hvis du ikke allerede har monogram kan jeg hjelpe deg med å tegne ditt unike monogram.

Når du har fått ditt eget monogram kan det benyttes til mange ulike formål. Det kan være i et smykke, en gjenstand, brevpapir, tekstiler og segl. Hos oss kan vi hjelpe deg med å gravere inn i glass eller printe på dine fotoprodukter.

Jeg lager skisser med blyant før dette igjen digitaliseres. Det er en møysom prosess hvor de små detaljene skal stemme i forhold til estetiske regler.

Et monogram skal følge den som får det resten av livet. Man bør derfor legge litt arbeid i å få det bra. Vi kan garantere at ingen ting kopieres fra internett — alt lages for hånd her hos oss, det er et godt stykke håndverk som legges ned.

Hvor mye tid som legges ned i et monogram avhenger selvsagt av hvor mye detaljer som skal legges ned i monogrammet. Kontakt Martin for å få en pris på ditt monogram.